SATC


Med viss risk för att exponera min metrosexuella sida tänker jag erkänna att jag i morse tankade hem Sex and the city-filmen. Jag stängde precis av efter 53min och 36 sekunder. 'Carrie' har just slagit 'Big' i huvudet med brudblommorna till dramatisk musik.

Jag kan ha viss förståelse för att kvinnor går igång på detta p g a kläderna och tvättbrädorna, men det räcker fan inte ens i närheten att kompensera för den totala bristen på dramturgisk kvalitet. Jag tackar dock filmskaparna för att jag fick träna musklerna som motverkar kräkreflexerna, inget slår en bra work-out.

Kommentarer
Postat av: e

Checka min blogg :)

Postat av: Kitty

åh satc filmen var bäst :)

läs gärna vårt senaste inlägg som handlar om svartsjuka och ge din åsikt.!

2008-07-11 @ 12:25:22
URL: http://iwonderyouwonder.blogg.se/
Postat av: Twiggy

Men! Du sågade verkligen den här till tänderna. Har du följt serien? Jag tror det är en del av tjusningen, och jag tror också att tjejer kan koppla mer till filmen, tjejer är tjejer och kommer alltid att förbli tjejer. Det snackas ju om en uppföljare, vi får hålla tummarna på den då istället.



Ha det bäst i alla fall!

2008-07-11 @ 12:27:10
URL: http://akatwiggy.blogg.se/
Postat av: Novalie

Eftersom jag är en självutnämnd satc-polis så måste jag reagera ;) Det var väl ett dramatiskt ögonblick när de skulle gifta sig. Både roligt och hemskt sorgligt... Men jag kan förstå att filmen inte tilltalar men. Tappert försök i alla fall, som kvinna är jag stolt över dig!

2008-07-11 @ 12:29:28
URL: http://novalie.webblogg.se/
Postat av: Emma

Den var bra eller? Har inte sett den ännu :P

2008-07-11 @ 13:00:46
URL: http://regalemma.blogg.se/
Postat av: Novalie

Bra? -Den är grym!!! :D

2008-07-12 @ 14:16:11
URL: http://novalie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback